Gratis

Iedereen kan wel eens iets gratis gebruiken 🙂

tricotdoekGratis leendoek

Persoonlijk vond ik het heerlijk om mijn kinderen te dragen. Lijkt het jou ook wat, maar wil je niet meteen een doek aanschaffen? Ik heb er twee te leen: een tricot doek en een geweven mei tai. Ik ben geen knoopexpert, maar kan je doorverwijzen als je wilt. Voorwaarden: ik wil de doek schoon en heel terug. Niet gebruiken in een huis waar gerookt wordt. Mail me als je er gebruik van wilt maken.

 

chantal profiel2Gratis kennismakingsworkshop

Weet je niet of HypnoBirthing iets voor jou is? Wil je net even wat meer informatie hebben dan hier op de website staat? Kom dan naar de gratis kennismakingsworkshop. De actuele data vind je via mijn Facebookagenda. Aanmelden moet altijd even via de mail. Kan je niet bij het komende event? Mail me alsnog, dan hou ik je op de hoogte van de komende data!

 

format geboorteplanGratis hulp geboorteplan

Ik weet dat veel ouders het lastig vinden om hun geboorteplan te schrijven. Ik vind het leuk om te doen en ik ben er goed in! Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het komen tot ideeën en het schrijven van je geboorteplan? In maximaal drie e-mails help ik jou gratis op weg! En is je plan dan nog niet klaar? Dan bespreken we wat er verder mogelijk is.

Mail je concrete vragen naar: info@eenhelebevalling.com en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden.

kaartensetGratis download

Ik heb voor jou iets gemaakt! Ik heb mooie affirmaties visueel vormgegeven en je kan ze zó downloaden! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden voor mijn inspiratiemail en dan ontvang je de downloads, gratis.

Meld je aan voor de inspiratiemail

* Verplichte velden