Cadeautjes!

Voor mijn HypnoBirthing-cursisten en doula-cliënten maak ik altijd cadeautjes. Niet omdat het moet, maar omdat ik het leuk vind. Om te doen, te maken en om te geven en om het allemaal wat persoonlijker te maken. Maar niet iedereen komt natuurlijk bij mij op cursus of wordt mijn doula-cliënt. Nu is er de mogelijkheid om voor jezelf of een vriendin door mij gemaakte cadeautjes te bestellen.

Het huidige aanbod vind je hieronder, maar wordt natuurlijk zo nu en dan uitgebreid of aangepast (als ik iets beu ben om te maken ga je het hier niet meer vinden ;))

Om geen materiaal en tijd te verspillen heb ik geen grote voorraden, maar maak ik de meeste dingen op aanvraag.

Ik heb geen fancy webwinkel, maar mailen werkt altijd prima! Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden en je bestelling zo snel mogelijk in orde maken.


Aanbod

Hangers levensboom en zwangere vrouw

Super leuk cadeautje voor jezelf of misschien voor de vrouwen waarmee je werkt? Te verkrijgen via mijn Etsy-winkeltje.

Ga hier naar mijn winkeltje >>>

Affirmatiekaarten

kaartensetEen mooi cadeautje voor een vriendin die in verwachting is. Als set om te gebruiken in aanloop naar en tijdens de bevalling. Of om los op te sturen. Mooie stevige ansichtkaarten, set van 5. Setprijs: € 7,00 exclusief verzendkosten. Mail mij om te bestellen.

Meer informatie over affirmaties vind je hier.

 

Sieraden met boomagaat

P2270942Één van mijn cursisten inspireerde me om ‘iets’ met stenen te gaan doen (zonder dat ze het zelf wist!). Eerder maakte ik herinneringssieraden en nog steeds maak ik privé sieraden. Dus de materialen waren veelal in huis, behalve… de stenen! Na goed zoeken kwam ik uit bij boomagaat.

Lees hier meer over de werking en de wijze van bestellen.

Navelveter

navelveter 4Wanneer je kindje geboren is en de navelstreng is uitgeklopt, dan wordt over het algemeen de navelstreng doorgeknipt. In veel gevallen wordt voor het afklemmen van de streng een plastic klem gebruikt (er zitten er twee in je kraampakket). Nu is er een kindvriendelijk en vrolijk alternatief.

Lees hier meer over de navelveter en hoe je er een kunt bestellen.

Kruidenbad

zakjes melange kruidenbad2Al een tijdje maak ik kruidenbuiltjes die post partum in bad gebruikt kunnen worden. Een heerlijk, helend kruidenmengsel gemaakt van biologische ingrediënten en een eco-verantwoord zakje.

Meer informatie en de wijze van bestellen vind je hier.