Don’t steal my thunder

Jullie kennen ze wel: Jij vertelt iets gaafs en die éne persoon heeft hetzelfde, maar dan nét wat toffer! (of cooler of vetter, what ever) Je hebt mensen die dit te pas en te onpas doen (expres?). Maar ik denk dat we het allemaal wel eens doen, zonder dat we het door hebben, per ongeluk.

Ik noem het iemands thunder stelen. Dat verzin ik natuurlijk niet zelf, dat komt uit de serie Friends. Het moment is niet helemaal hetzelfde, het gevoel is vergelijkbaar…

Wel, wat heeft dat nu met zwangerschap en baren te maken? Alles!

Bij mijn oudste was er nog niet iets als sociale media. Maar bij Jikke stond het nieuws al op Hyves (google maar als je jong bent 😉 ) en bij Olle op Facebook, zonder dat ik daar zelf een bijdrage aan had geleverd! NIET LEUK! Het was niet expres, noch bewust, maar het was…

Wil jij dit voorkomen? Gebruik onderstaand plaatje op je Facebook, Instagram, of wat er nog meer is waar ik niet hip genoeg voor ben 😉

laat ons