Ervaringen

ervaringen

Voelt goedimkelogo
“We hadden Chantal niet willen missen. Ze was een enorme steun voor zowel J als M. Chantal was zeer kalm en adequaat handelend. Zelfs tijdens mijn weeënstorm van ruim twee uur bleef ze kalm en me moed in spreken. Uiteindelijk is onze dochter met een spoed keizersnede geboren en Chantal is bij me gebleven tot dat ik sliep en toen ik ruim twee uur later wakker werd was ze er nog. Mede dankzij haar begeleiding ook vooraf, kan ik terug kijken op een bijzondere ervaring. Het ging misschien niet zoals gehoopt en gepland, maar het voelt goed!”

Precies wat we nodig haddenhj
“Chantal heeft precies voor ons betekend wat we van haar nodig hadden. Voor de bevalling heeft ze ons super goed van informatie voorzien en gerust gesteld. Tijdens de bevalling was ze een rots in de branding door zo heerlijk praktisch te zijn. Dat wilde ik ook van haar. De hele ervaring met Chantal als doula is voor ons 100% positief.

Verloskundige: Chantal stelt de patiënte gerust, geeft bruikbare informatie en is lief. Een zeer goede aanvulling voor deze patiënte.”

Geboorteverslag
“Bedankt voor je super mooie presentatie en geboorteverslag wij zijn er echt stil van. Het past ook precies bij hoe wij zijn gewoon echt helemaal geweldig!”

Drie kindjessectioehblogo
“Wauw wat gaaf de zwangerschap test gaf weer een positief resultaat. Het eerste wat we tegen elkaar zeiden. Alles goed en wel maar als het kan dan wel heeeel graag weer met de begeleiding van Chantal. Je hebt ons tijdens de eerste bevalling enorm gesteund en hadden ook zoiets jij hoort erbij! En je wilde ook deze keer ons weer met raad ter zijde staan. Het was net als de eerste keer gewoon weer direct vertrouwd. We wisten dat het nu een geplande keizersnee zou worden en omdat mijn man dat niet zag zitten om mee te gaan ging jij ook deze keer weer mee naar de ok. Wel anders dan de vorige keer vooral omdat het nu een geplande keizersnee was maar toch het was wel heel spannend. Eerst de voorbereidingen en het wachten. Tjonge wat duurde dat lang. Iedereen even weg voor de lunch maar jij bleef mijn steun en toeverlaat die mijn bed niet verliet! Je vertelde me dat het goed ging en dat het allemaal goed ging komen. Op de momenten dat ik dacht ik ren nu heel hard weg, bleef jij rustig en gaf me weer moed. Ik was zo bang en nerveus want de vraag was of de ruggenprik zou lukken. Het moest gewoon omdat het alternatief gewoon geen optie was. Jij hebt me hier door heen geholpen. Het lukte en dat bleef ik ook tegen je zeggen op de ok. Jij was er gewoon luisterde zei op de juiste momenten de juiste dingen. Onbetaalbaar echt waar. Ook bij onze mooie zoon heb jij de navelstreng door geknipt dus ook met dit kindje heb je een aparte band.

Na de bevalling kregen we een geweldig foto verslag wat we ook aan iedereen hebben laten zienvaderliefdelogo ook kregen we een mooie cd met alle overige foto’s die niet voor iedereen zijn maar voor ons wel onbetaalbaar. Je bent meer dan toegewijd aan je beroep als Doula en we zouden er niemand anders bij willen. We willen je nogmaals onwijs bedanken voor je steun en begeleiding. Ik zou ook iedereen aanraden om te bevallen met een Doula want dat is het mooiste wat ons is overkomen! Jij was er als persoon voor ons als ouders en natuurlijk ook voor de baby maar jij week niet van onze zijde en gaf ons de moed als wij onze schouders lieten hangen. Jij bent gewoon een KEI MOOIE VROUW DIE ONBETAALBAAR IS! Tot onze verassing bleek ik veel te snel al weer zwanger van onze derde. Totaal onverwacht, ongepland maar super gewenst en het mooiste is dat jij ook deze bevalling weer met ons mee wil maken. Dus wij zijn een heel gelukkig stel dat bij al onze kindjes de leukste Doula van Nederland mogen krijgen. Want voor ons is het echt een cadeautje dat jij onze zwangerschappen en bevallingen begeleid!”