Tarieven Hypnobirthing

Privécursus

Ik kom vijf sessies (elk 2/2,5 uur) bij jou/ jullie thuis. De kosten hiervoor bedragen € 595,00. Dit bedrag is exclusief eventuele reistijd (à € 25,00 per uur) en exclusief eventuele reiskosten (€ 0,29 per kilometer). Reiskosten reken ik boven een half uur reistijd (enkele reis).

Voor aanvang van de eerste sessie heb ik graag een (telefonisch) kennismakingsgesprek met je. Op die manier leren we elkaar alvast een beetje kennen.

Uitleg cursusbedrag

  • Een intakegesprek;
  • Vijf cursus-sessies geleid door een gecertificeerd HypnoBirthing-cursusleidster;
  • Ondersteuning per e-mail of telefoon voor- tijdens en na de cursus;
  • Het Hypnobirthing boek.

Binnen 2 weken na aanmelding voor de cursus doe je een aanbetaling van € 75,00. Na ontvangst hiervan stuur ik je het boek toe. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus moet het resterende cursusbedrag overgemaakt zijn. Wanneer je je minder dan 10 dagen voor aanvang van de cursus afmeldt ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

Groepscursus

Wil je de cursus in een groep volgen? Dat kan bij voldoende aanmeldingen. De cursus zal plaatsvinden in Wijk bij Duurstede. De dagen en tijden gaan in overleg met de deelnemers. De kosten bedragen € 325,00 voor de hele cursus.

Afmelden moet schriftelijk gebeuren (post of e-mail).

Opfrisser
Ben je al op cursus geweest en heb je een opfrisser nodig? Dat bestaat uit twee bijeenkomsten van 2 uur en kost € 180,00 exclusief eventuele reiskosten.

hypnobirthing utrecht