Korting

Wil je de cursus HypnoBirthing® volgen? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om korting te verkrijgen:

vroegboekkorting
Wil jij zeker zijn van een plekje in de cursus én wil je graag voordelig uit zijn? Maak dan gebruik van de Vroegboekkorting. Meld je uiterlijk 6 weken voor aanvang van de cursus aan en ontvang een korting van € 15,00 op het cursusbedrag. Je betaalt dan € 260,00 in plaats van € 275,00. Is dit een interessante optie voor jou? Stuur me dan een e-mail voor de voorwaarden.

koppelkorting
Wil jij de cursus volgen en ken je nog een stel dat ook graag mee zou doen? Geef je dan samen op en maak gebruik van de Koppelkorting. Meld je met twee stellen aan uiterlijk 4 weken voordat de cursus gepland staat en je ontvangt per stel een korting van € 20,00! Je betaalt dan per stel het bedrag van € 255,00 in plaats van € 275,00. Wil je voor deze aanbieding in aanmerking komen? Stuur me dan een e-mail.

groepskorting
Zit jij net in de fase dat iedereen om je heen ook in verwachting is? Lukt het jou om vier koppels bij elkaar te vinden om met zijn allen de cursus te volgen? Dan heb ik een interessante aanbieding voor jullie, de groepskorting! Wanneer jullie als groep deelnemen dan ontvang je per stel een korting van € 30,00! Je betaalt dan slechts € 245,00 in plaats van € 275,00. De data en tijden zullen in overleg met jullie gaan. Neem voor de voorwaarden contact met mij op per e-mail.

Wanneer je de cursus HypnoBirthing® volgt én je wilt gebruik maken van mijn doula-service, dan betaal je € 800,00, dat is een totaal-korting van € 100,00!