Playmobil verkoop

Op deze pagina vind je de link naar een bestand met playmobil aanbod. Gebruik de link van deze pagina, want het bestand zal regelmatig vernieuwd worden. Ik probeer alles zo goed mogelijk bij te houden, maar er kunnen uiteraard geen rechten ontleend worden aan het gebruik van een (inmiddels) verouderd bestand.

Hoe het werkt

De items bevatten de onderdelen zoals op de foto’s getoond. Wanneer de originele set nog bekend was, wordt daarvan ook een foto getoond en staat er in de beschrijving of er iets mist, kapot of vervangen is.

De prijs per item staat vast, heb je interesse in meerdere items, dan is de prijs bespreekbaar. Verzendkosten zijn niet inbegrepen. Ik verstuur met PostNL, aangetekend indien gewenst.

Er is met deze sets gespeeld, dus ik zou het altijd even goed schoonmaken. Let daarbij op eventuele stickertjes die kunnen beschadigen.

Ik probeer  dit document dagelijks bij te werken wanneer er items verkocht zijn, het kan dus zijn dat je iets ziet wat ondertussen is verkocht aan iemand anders, excuses daarvoor (het is handwerk).

Heb je interesse in een item of zie je graag nog meer foto’s? Mail me dan op:
info@eenhelebevalling.com  geef door welke items van welke pagina je bedoelt. In principe zal ik eens per dag de bestellingen bekijken.

Bestelling gaan op volgorde van binnenkomst van de mail.

Betaling gaat via een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling laat ik weten wanneer ik de items verstuur (dat zal meestal binnen 3 werkdagen zijn).

Chantal


DOWNLOAD HIER DE MEEST RECENTE LIJST